Prístroje pre analýzu potravín a krmív - Predaj a servis

Laboratórne šrotovníky a mlyny

Laboratórny šrotovník MM

Tento laboratórny šrotovník má veľmi široké uplatnenie. Je určený pre homogenizáciu / šrotovanie / premiesenie pekárskych a cukrárskych vzoriek (napr. chlieb, pečivo, ...), pre šrotovanie obilnín, cukru, kávy, tiež obtiažne šrotovateľných materiálov typu olejnín (semeno repky, slnečnice, atď.), sena, slamy, rastlín a mnohých ďalších produktov. Jeho veľkou prednosťou je mimoriadne krátky čas šrotovania v rozmedzí niekoľkých sekúnd (1 až 9). Všetky časti šrotovacej komory (komora, nôž, dno a matica noža) sú štandardne dodávané z nerezovej ocele. Od r. 2004 je štandardnou súčasťou dodávky aj ďalší šrotovací nôž na húževnaté a tvrdé materiály, ktorý je z dôvodu dlhšej životnosti vyrobený zo špeciálnej veľmi tvrdej nerezovej ocele.
prospekt na stiahnutie 

Laboratórny šrotovník PSY MP 

Robustný kladivkový šrotovník s vysokým šrotovacím výkonom, vhodný pre prípravu vzorky na stanovenie SDS testu, čísla poklesu, lepku, NIR analýz a pod. Štandardne sa dodává so sitkami, ktoré majú otvory o priemere 0,8 mm a 1,0 mm. Je vhodný aj pre šrotovanie relatívne veľkých častíc (napr. granule). Napájanie je trojfázové. Rýchlosť otáčok šrotovacích kladív je cca 12.000 min-1.
prospekt na stiahnutie 

Laboratórny mlyn FQC 109

Laboratórny mlyn FQC 109 sa používa pre laboratórnu prípravu múky. Testovaná vzorka obilia prechádza medzi ryhovanými oceľovými valcami, ktoré sa otáčajú rôznou rýchlosťou a opačnými smermi. Namletý produkt je rozdelený na otruby a múku rotačným sitom s nerovnomernou rýchlosťou otáčania. Doplnením o valec s jemným ryhovaním a sito s otvormi 150 m (dodáva sa ako zvláštne príslušenstvo) je prístroj vhodný pre prípravu pokusnej múky pre sedimentačný test podľa normy CSN ISO 5529. 
prospekt na stiahnutie

Ceny našich prístrojov Vám radi poskytneme e-mailom alebo telefonicky.
copyright © 2016 mezos.sk